CONTACT

Tel: 016/31.04.20
eveline.wittemans@metha.be

VOORKEURMATERIES

Burgerlijk recht
Bouw- en aannemingsrecht
Familierecht
Handels- en economisch recht
Jeugd – en jeugdbeschermingsrecht
Verbintenissenrecht
Bemiddeling in familiezaken
Bemiddeling in burgerlijke en handelszaken

BIO

Eveline WITTEMANS studeerde af als Master in de Rechten aan de rechtsfaculteit van de KULeuven in het jaar 2007 en is sinds die tijd ingeschreven aan de Leuvense Balie.

In eerste instantie, heeft zij zich toegelegd op dossiers in het handels- en burgerlijk recht, waaronder verbintenissenrecht, energiewetgeving, bouw- en aannemingsrecht. Daarnaast behandelt zij dossiers in het domein van het familierecht en het jeugd- en jeugdbeschermingsrecht.

Na het volgen van een bijzondere opleiding jeugdrecht georganiseerd door de Orde van Vlaamse Balies, is zij sinds de start van het jaar 2015 jeugdadvocaat en verleent zij bijstand aan minderjarigen, zowel op strafrechtelijk als op burgerlijkrechtelijk gebied.

Om haar cliënteel nog beter van dienst te zijn, heeft meester Wittemans haar hoofkantoor in Heverlee en een bijkantoor in Aarschot (Gelrode).

Naast advocaat is meester Wittemans tevens erkend bemiddelaar in familiezaken, burgerlijke en handelszaken. Meer informatie omtrent bemiddeling, vindt u hier.

– CONTACTEER EVELINE WITTEMANS –