CONTACT

Tel: 016/31.04.20
eveline.wittemans@metha.be

PRAKTIJKGEBIEDEN

Bemiddeling in familiezaken
Bemiddeling in burgerlijke en handelszaken
Bemiddeling op de werkvloer
Burenbemiddeling
Echtscheidingsbemiddeling
Ouderschapsbemiddeling

BIO

Tijdens haar studies Rechten aan de KU Leuven, volgde Eveline Wittemans het praktijkcollege het praktijkcollege “Bemiddeling en conflictbeslechting in familiezaken”, gedoceerd door mr. Christine Jacobs.

Overtuigd van de waarde van bemiddeling, behaalde ze in juni 2010 met succes haar getuigschrift als bemiddelaar in familiezaken, eveneens aan de KU Leuven, waarna ze haar erkenning aanvroeg bij de Federale Bemiddelingscommissie.

In het voorjaar van 2012, volgde ze de specialisatiemodule ‘bemiddeling in burgerlijke en handelszaken’ aan de UA (Universiteit Antwerpen) en bekwam ook in deze materie de nodige erkenning van de Federale Bemiddelingscommissie.

Naast bemiddeling in familiezaken, burgerlijke en handelszaken, deed Eveline Wittemans ook gedurende vier jaar ervaring op als vrijwillig burenbemiddelaar van Stad Leuven.

Om haar cliënteel nog beter van dienst te zijn, opende ze een bijkantoor in haar woning te Aarschot (Gelrode). Haar bureau op die locatie werd ingericht met oog voor de specifieke noden van bemiddeling.

Naast erkend bemiddelaar is Eveline Wittemans tevens advocaat aan de Balie Leuven en dit sinds 2007. Haar juridische opleiding en praktijkervaring met procedures in verscheidene domeinen van het recht, vormen een meerwaarde voor haar werk als bemiddelaar.

Meer informatie omtrent haar job als advocaat, vindt u hier.

PRAKTIJKGEBIEDEN

  • Bemiddeling in familiezaken
  • Bemiddeling in burgerlijke en handelszaken
  • Bemiddeling op de werkvloer
  • Burenbemiddeling
  • Echtscheidingsbemiddeling
  • Ouderschapsbemiddeling

Bovenstaande domeinen zijn slechts enkele voorbeelden van situaties waarin bemiddeling mogelijk is. Bemiddeling kan echter een antwoord bieden op vele moeilijke situatie waarbij communicatie herstel en mogelijkheid tot overleg nodig zijn. Voor meer informatie over bemiddeling, kijk hier.

Erkend_Bemiddelaar_Stempel

– CONTACTEER EVELINE WITTEMANS –